True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

16-09-2024
PSV
INSIDE | Travel with us to Torino! 🇮🇹 | Juventus - PSV 🌟

Inside footage of Matchday -1. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>











2Doc Kort
2Doc Kort: Filmmakers van over de hele wereld vertellen hoe een actuele ontwikkeling haar/hem raakt.

In 2023 waren er naar schatting 30,6 duizend dakloze mensen. Dit aantal blijft zorgwekkend stijgen. Eén daarvan is de eigenzinnige Ruurdt. Hij valt tussen wal en schip, omdat hij zich moeilijk laat helpen en zich niet goed kan aanpassen aan onze maatschappij. De woonboot die hij toegewezen kreeg, dreigt hij nu ook te verliezen. 'Ruurdt' is een intiem portret van een man aan de rafelrand van onze maatschappij.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 13

Frits van Eerd wordt vervolgd voor witwassen, corruptie en valsheid in geschrifte. AD-verslaggevers Jurriaan Nolles en Sander van Mersbergen volgen het dossier en schuiven aan. * Morgen is het weer zover: Prinsjesdag. Te gast zijn SP-leider Jimmy Dijk en CDA-leider Henri Bontenbal over de laatste ontwikkelingen. * De titel Miss Nederland bleek niet genoeg voor Stephanie Tency. Talloze ingrepen later heeft ze nu spijt van die verslaving, zoals ze het zelf noemt in haar documentaire 'Misslukt'. * Sjoerd den Daas is de nieuwe NOS-correspondent in Amerika. * Muziek: Roxeanne Hazes en Bente.











PSV
PSV: INTERVIEW | Het begin van een nieuw Champions League-avontuur 🌟

In gesprek met Peter Bosz en Jerdy Schouten voor de wedstrijd Juventus - PSV (UEFA Champions League). ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



PSV
PSV: Hyped?! ⚡️

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 9

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Droomdorp
Droomdorp: Afl. 4

De bewoners worstelen met een dilemma: financieel bijspringen en het dorp mee helpen afbouwen of dat nalaten met alle risico's van dien. Aloy denkt dat de gemeenschap gebaat is bij het vormen van een coöperatie en Elly legt uit hoe ze samen het beste besluiten kunnen nemen. Maar opeens zijn daar, buiten alle werkgroepen om, loopeenden en fietsenhokken.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 21 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

'Kabinet bracht prinses Laurentien in kwetsbare positie'. Hoe kon het dat een lid van het Koninklijk Huis, waarvoor de minister-president verantwoordelijk is, een belangrijke uitvoerende rol kreeg in dit politiek gevoelige dossier? Een reconstructie. * De Franse Eurocommissaris Thierry Breton stapt per direct op. Correspondent Kysia Hekster heeft het laatste nieuws uit Brussel. * Vaccinatiegraad daalt verder. Het RIVM houdt een kritische ondergrens van 90 procent aan, maar in sommige gebieden in Nederland is dat percentage veel lager. * Hogere btw op sport. O.a CDA en D66 roepen op om die voorgenomen btw-verhoging terug te draaien.



TBS
TBS: Afl. 3

Een tbs-behandeling duurt momenteel gemiddeld negen jaar. Dat het succesvol kan zijn, bewijst Andy. Na een vreselijk delict zet hij nu weer de eerste stappen buiten. Zijn zus vertelt: 'Wij hebben destijds op alle deuren geklopt voor hulp voor mijn broer, maar niemand hielp hem echt. Pas sinds deze behandeling hebben we er weer vertrouwen in, maar daarvoor is het wel eerst afschuwelijk misgegaan.' Peter krijgt steeds meer vrijheden en maakt al voorzichtig plannen voor de toekomst, terwijl Lion weer worstelt met z'n verslaving. Marco mag voor het eerst zelfstandig en onder begeleiding boodschappen doen. Veel is veranderd sinds hij 'binnen' zit.



De Taxioorlog
De Taxioorlog: Afl. 3

De directeur van de taxicentrale installeert een ordedienst van kooivechters, die kritische chauffeurs de mond moeten snoeren. Klokkenluiders Jan en Cees voelen zich in levensgevaar als bekend wordt dat zij met de politie spreken.



Theater Maas
Theater Maas: Afl. 2

Verslag van het Gala van het Nederlands Theater met de bekendmaking van de jaarlijkse toneelprijzen. Cornald Maas spreekt onder anderen met de winnaars van de Theo d'Or voor beste hoofdrol, beste bijdragende rol en meest bijzondere podiumpresentatie.



Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 3

De cursisten ontkomen er niet aan; de gevreesde beasting. Als er volstrekt onverwacht iemand opgeeft, vindt Ray dat het tijd is voor een groepsgesprek. Geen van de cursisten lijkt nog te begrijpen waar het in Kamp van Koningsbrugge werkelijk om gaat. Na een rondje eerlijkheid, komt een angstbeheersing test. De cursisten moeten hun hoofd koel houden in een nauwe tunnel onder de grond.



Radar
Radar: Afl. 19

Oud-stagiairs bij Transavia werden naar eigen zeggen ingezet als volwaardig personeel zonder daarvoor betaald te worden. In 2022 kreeg de luchtvaartmaatschappij al een boete voor eenzelfde soort zaak. Nu zijn er weer klachten. En de kwaliteitsverschillen tussen ziekenhuizen zijn groot en nog altijd geheim. Het is voor patiënten onmogelijk om een goed afgewogen beslissing te nemen bij welk ziekenhuis je de behandeling laat uitvoeren. Dat kan grote gevolgen hebben voor patiënten. Hoe kan dit beter?



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 3

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Want socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.



FORMULA 1
FORMULA 1: Why Baku Was Oscar’s Best | 2024 Azerbaijan GP Review | F1 Nation Podcast

Tom Clarkson is joined in the Baku paddock by Sky Sports F1 presenter Natalie Pinkham, ESPN journalist Juan Fossaroli and Oscar Piastri’s race engineer Tom Stallard to dissect the Australian’s sensational victory at the Azerbaijan Grand Prix. How crucial was his late-on-the-brakes overtake of Charles Leclerc on lap 20? And why wasn’t the Ferrari driver able to take P1 back? You’ll hear reaction from both Oscar and Charles to their gripping battle, as well as a very proud Nicole ‘Mama’ Piastri’. Also on the agenda: why did Sergio Perez and Carlos Sainz crash on the penultimate lap? How did Lando Norris finish ahead of championship leader Max Verstappen, despite starting P15? And Juan shares insight into Franco Colapinto’s journey to becoming Formula 1’s first Argentine points scorer since Carlos Reutemann in 1982. 11:02 – Proud Mama Piastri 16:30 – Why Stallard believes Oscar can become World Champion 27:05 – How did Perez and Sainz crash? 40:59 – Colapinto's impressive weekend 49:39 – Is Hamilton in ‘toughest moment of career’? 55:15 – Who will shine in Singapore? For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 185

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 45

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



De rijles
De rijles: Afl. 6

Instructeur Turan heeft twee broers in de auto, beiden gymnasiasten en fanatieke kickboksers. Ze zijn dol op elkaar, maar als ze samen sparren wil het er nog wel eens hard aan toe gaan. In Amsterdam wil de leerling van Romeo zien of ze na een lange tijd op zee, nog wel kan rijden. Na duizend-en-één verschillende baantjes, ligt de toekomst opnieuw voor haar open. En in Zevenaar zit Ingrid met een oude bekende in de auto. Wegens lichamelijke complicaties na het verlies van haar kind, moet de vrouw het rijlessen vaak onderbreken. De twee vrouwen hebben elkaar tijdens de vele uren in de auto, goed leren kennen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 105

In Den Ham wonen Manon en Elroy met hun zoons in een oud winkelpand waar overal gekke accessoires te vinden zijn. Zo zit er in de muur een banaan en pronkt ernaast een tube mayonaise. Ook de vrolijke verfkleuren en behang maken een gezellig geheel. * Nieuwe BinnensteBuiten-kok Jetske van den Elsen houdt van de Aziatische keuken en maakt heerlijke udon noedels met een pindasaus. * Frans voelt zich de koning te rijk in zijn plantenparadijs in Dieren. Hij is al zijn hele leven een plantenverzamelaar en houdt van exemplaren met een bijzonder verhaal. Door de tuin goed in te richten, kan hij er wel 300 verschillende soorten in kwijt.



Eva
Eva: Afl. 9

Opnieuw ontsnapte Donald Trump gister aan een aanslag op zijn leven. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? En wat betekent dit voor de verdere campagne? Laila Frank en Tom van 't Einde praten ons bij. * We staan aan de vooravond van een cruciale politieke week voor kabinet-Schoof. Frans Timmermans maakt zich op voor zijn eerste Algemene Politieke Beschouwingen. Wat kunnen we verwachten van de oppositie? * Na meer dan vijftien jaar maakt Carlo Boszhard zijn comeback in het theater. Hij vertelt alles over zijn droomrol in de musical Moulin Rouge.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 260

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bij Marcio en Joyce lijkt er tijdens het koken wel wat romantiek in de lucht te hangen. Marcio weet al gauw wat hij wil. Maar is dat wederzijds? Angelique&#39;s date met Marco voelt nog niet direct als een warm bad. Maar ook van wel warme baden lijkt Angelique geen fan.



Het klokhuis
Op het Klokhuis Kantoor toont Peggy haar kookkunsten. Eva gaat in een peperfabriek op zoek naar de h

Op het Klokhuis Kantoor toont Peggy haar kookkunsten. Eva gaat in een peperfabriek op zoek naar de herkomst van de pittige smaakmaker. Als je een snoepje op de grond laat vallen en je raapt hem binnen vijf seconden op, zitten er geen bacteriën op. Toch? Tirsa en Eva doen de test. Huh?! Wat wordt er precies met het woord 'kwaliteit' bedoeld?



PSV
PSV: Training time ⏳

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: Nicely Said Lando 😅

Lando Norris had this hilarious exchange with the garage during the race at the 2024 Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Best Team Radio | 2024 Azerbaijan Grand Prix | Paramount+

Relive all the best team radio from a hugely eventful weekend in Baku which was filled with close calls, tense battles and culminated in an incredible win for McLaren’s Oscar Piastri. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 222

Hoe denken kiezers over het regeerakkoord? * Centraal-Europa wordt geteisterd door overstromingen: hoe bereiden we ons in Nederland voor? * Opnieuw een poging tot moord op de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump * Veel Amerikanen overwegen dit jaar opnieuw op Donald Trump te stemmen vanwege de inflatie



Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Afl. 25

We gaan knuffelen met dieren en ontdekken de bijzondere band tussen mens en dier. Tijn runt een alpacaboerderij in Tiendeveen. Daar wordt wat afgeknuffeld. De alpaca is vanwege zijn aaibare uiterlijk heel populair als knuffeldier. Knuffelen met dieren kan ook therapeutisch werken. Linda biedt therapie aan met koeien.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Het is de chaotische, kleurrijke en meest gevreesde race van MasterChef: de estafette-uitdaging. In teams van vier moeten ze een samenhangend gerecht op tafel zetten met tomaten in de hoofdrol. Elk teamlid krijgt 20 minuten om te koken en 30 secondes om informatie over te dragen naar de volgende kok. Het winnende team krijgt immuniteit.



De Faker
De Faker: Afl. 16

Roosmarijn Wind pakt de boot naar Terschelling, waar de familie Van Groenigen vakantie viert. Lukt het haar een punt mee te nemen naar het vaste land voor haar eigen team?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 185

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





vThorben
vThorben: WIPEOUT IN GTA! #gta

Bedankt voor het kijken naar WIPEOUT IN GTA! #gta In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel en Jeroen Pols - Weekoverzicht #37 2024

PVV, NSC en BBB vervreemden hun achterban met de laatste acties! In week 37 bespreken Jeroen en Willem hoe politieke partijen zoals PVV, NSC, en BBB hun achterban lijken te vervreemden met hun laatste acties. Daarnaast is er een overvloed aan WOO-documenten vrijgegeven, die onthullen hoe overheidsinstanties zich ernstige zorgen maakten over de enorme hoeveelheid bijwerkingen en hoe slecht deze werden afgehandeld. Verder komt het debat tussen Trump en de moderators aan bod, en bespreken ze een opmerkelijke uitspraak van het CBG, die moeilijk te volgen was, maar toch een overwinning betekent in de strijd tegen agenda 2030 namens de taxi's van Amsterdam. Ondertussen worden er plannen gemaakt om kinderen op jongere leeftijd te vaccineren tegen mazelen, en terwijl de politie staakt tijdens de XR-demonstratie, blijft de NCTV alles nauwlettend in de gaten houden. Bekijk de hele uitzending via: <a target="_blank" href="https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-37 --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: WIJ GAAN LANGS HET ZIEKENHUIS! DIT HAD IK NIET VERWACHT TE ZIEN..😅

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: The Cooldown Room Reacts To The Crash In Baku 😬

Oscar Piastri, George Russell and Charles Leclerc react to the lap 50 crash in Baku as Sergio Perez and Carlos Sainz collided. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 186

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 11

Puck en Ryan willen iets leuks doen voor de verjaardag van mevrouw De Jong. Maar dat gaat helemaal mis.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 186 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 16 september, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



FORMULA 1
FORMULA 1: A Breathtaking Overtake From Oscar Piastri 💨

Relive Oscar Piastri's phenomenal overtake on Charles Leclerc which led to the Australian's win at the 2024 Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 116

Kees Boonman blikt vooruit op Prinsjesdag. * Frank Verhallen heeft een biografie geschreven over Youp van 't Hek, nadat hij afscheid heeft genomen van de theaters. Ze schuiven beiden aan. * Roxeanne Hazes is een van de nieuwe teamcaptains bij het programma DNA Singers. Wat kunnen we van het nieuwe seizoen verwachten? * Renée van Wegberg en Suzan Seegers gaan samen het theater in. Ze geven een voorproefje door middel van een optreden.



vThorben
vThorben: De WIPE OUT Race In GTA 5 (Hilarisch)

Bedankt voor het kijken naar De WIPE OUT Race In GTA 5 (Hilarisch) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: Hattrick Denzel Darko! 3️⃣ | Highlights & reactions Ajax O15 - Sparta O15

De samenvatting van het duel tussen Ajax O15 en Sparta Rotterdam O15. 00:00 - 09:43 Highlights Ajax O15 - Sparta Rotterdam O15 09:43 - 13:05 Reacties Rik Verhage, Denzel Darko en Geraïn van Loon #AjaxO15 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: Oscar & Charles React To THAT Overtake In Baku 👀

Oscar Piastri and Charles Leclerc reacted to Oscar's fabulous race-winning overtake at the 2024 Azerbaijan Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #AzerbaijanGP



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 6

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



Soep, sores en soelaas
Soep, sores en soelaas: Afl. 7

Bert maakt kennis met Els. Zij woont op een locatie van het Leger des Heils en komt bijna iedere dag naar de loods om dozen te vouwen en goederen in te pakken. Een fijne basis voor Els, die kampt met een alcoholverslaving. Een paar kilometer verderop is een stuk land waar deelnemers van het Leger des Heils hun eigen groente en fruit leren verbouwen. Het in contact komen met de natuur en daardoor met jezelf staat hier centraal. Wilgo heeft een ruig verleden gekend en heeft veel agressie in zich. De tuin leert hem om met die agressie om te gaan. Dat lijkt even mis te gaan als Els op bezoek komt en de boel ontregelt.



EnzoKnol
EnzoKnol: RIVEN ZIET SPIDER-MAN VOOR HET EERST! #4048 #4049 #4050 #4051

Vorige video: Deze video bevat vlogs: # ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Weekend vol gezelligheid met de kindjes #407 By Nienke Plas

Wil je ook doneren aan het goede doel paddle2move? Doe dat via dit linkje: <a target="_blank" href="https://tinyurl.com/2akcbz3a Vanaf">Klik hier</a> oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Podium Dans
Podium Dans: Afl. 2

De van oorsprong Iraanse Roshanak Morrowatian werkt als danseres, choreografe en actrice met haar basis in Maastricht. Roshanak heeft onder andere opgetreden in het werk van Marina Abramovic en Pina Bausch. In 2019 creëerde ze de solo Polished, waarvoor ze samen met Mami Izumi de BNG Bank Dansprijs 2020 won. In 2021 gingen haar producties Sister en Kites in première.





Coop Troop
Coop Troop: Afl. 23

Prins moet de loslopende muis in zijn huis vangen, anders zet zijn eigenaar hem op straat. Maar als Prins iets niet kan, en niet wil, is het een muis vangen. Hoe kan de Coop Troop Prins helpen?



AFC Ajax
AFC Ajax: Backheel assist from Emre Ünüvar 🥵 | Highlights & reactions Ajax O19 - FC Twente/Heracles

De samenvatting van het duel tussen Ajax O19 en FC Twente/Heracles O19. #AjaxO19 ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer me

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Feyenoord
Highlights | FC Groningen - Feyenoord | Eredivisie 2024-2025

Samenvatting van twee minuten van de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen in speelronde 5 van de Eredivisie. #grofey ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Morgen is het Prinsjesdag. Is Den Haag er klaar voor? Eerste Kamer-voorzitter Jan Anthonie Bruijn zit midden in de voorbereidingen en vertelt erover. * De eerste plannen uit het koffertje van Eelco Heinen zijn al gelekt: FD-journalist Anna Dijkman en politiek verslaggever Tessa van Viegen praten ons bij. * Oud-commandanten Peter van Uhm en Mart de Kruif vertellen over hun theatertour Veldheren Live. * Staatssecretaris Participatie en Integratie Jurgen Nobel over de integratieplannen. * Mede-bedenker van het megasucces Big Brother Paul Römer is te gast. Het is vandaag 25 jaar geleden dat Ruud, Sabine en Bart zich lieten opsluiten.



Zentijd
Zentijd: Afl. 7

De oceaanademhaling, in de yoga noemen ze hem ook wel de ujjaiyi of victorious breath, is een van de bekendste en krachtigste ademhalingen uit de yoga. Deze ademhaling helpt je tot rust te komen en brengt je zenuwstelsel in balans. Maar hoe doe je hem? Zentijd-docent Djilani leert het je stap voor stap.



10e
10e: Youp van 't Hek & een hond- DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 045

In deze 45e backstagevlog krijgt Kapitein Muis een rol in het programma en rijdt Jonathan het decor aan gort ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: <a target="_blank" href="https://open.spotify.com/playlist/7xdLRwjbr0CnOamDYQ3sE8?si=7364e5ead47547bf ♫">Klik hier</a> muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/10e ★">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://threads.net/10e">Klik hier</a>





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Molmans
Molmans: Afl. 14

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Kindertijd
Kindertijd: In Hier woon ik laten kinderen zien waar ze wonen en wat hun lievelingsplekje is.

Wonen tussen de dieren! Lola heeft honden, katten, varkens, kippen en geiten om mee te knuffelen! Ze woont met haar ouders en grote broer op een boerderij. Lola laat haar huis en de beesten zien.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 31

Ella nodigt Julia uit voor een kaasproeverij bij haar thuis, maar Sam mag niet komen. Hij heeft er alles voor over om toch uitgenodigd te worden.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 37

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 259

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.











AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: ✨ 𝑯𝑰𝑺𝑻𝑶𝑹𝑰𝑪𝑨𝑳 𝑵𝑰𝑮𝑯𝑻 | Highlights AZ - sc Heerenveen

Bekijk hier de samenvatting van het duel met sc Heerenveen van zaterdag 14 september 2024. Scoreverloop: 4. Mijnans (1-0), 19. Brouwers (1-1), 23. Parrott (2-1), 48. Parrot (3-1), 50. Parrott (4-1), 56. Parrott (5-1), 72. Sadiq (6-1), 75. Meerdink (7-1), 82. Belić (8-1), 85. Buurmeester (9-1). Opstelling AZ: Rome-Jayden Owusu-Oduro; Seiya Maikuma, Wouter Goes, Alexandre Penetra, David Møller Wolfe (69. Denso Kasius); Jordy Clasie, Sven Mijnans, Peer Koopmeiners (69. Kristijan Belić); Ibrahim Sadiq (74. Jayden Addai), Troy Parrott (74. Mexx Meerdink), Ruben van Bommel (80. Zico Buurmeester). Opstelling sc Heerenveen: Mickey van der Hart; Oliver Braude (70. Denzel Hall), Sam Kersten, Pawel Bochniewicz, Mats Kohlert; Espen van Ee (46. Levi Smans), Luuk Brouwers, Simon Olsson; Jacob Trenskow, Ion Nicolaescu (70. Daniel Seland Karlsbakk), Ilias Sebaoui (70. Che Nunnely). ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=aztv ✍">Klik hier</a> Volg AZ ook via: 📲 Facebook | <a target="_blank" href="http://www.facebook.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Twitter | <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> Instagram | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaar 📲">Klik hier</a> TikTok | <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@azalkmaar 📲">Klik hier</a> AZ Vrouwen | <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/azalkmaarv">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo - Almere City FC | 15-09-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> 📲 En de Heracles Almelo App