True
Gamen.TV - TV kijken via internet, de beste Games tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

25-09-2024














Bar Laat
Bar Laat: Afl. 19

Nadia Moussaid is net terug uit Egypte, waar ze sprak met Palestijnen op de vlucht. Ze schuift aan om de mensen met wie ze sprak een gezicht te geven. * PVV-staatssecretaris Chris Jansen werd maar liefst twee keer teruggefloten door premier Schoof, omdat hij deze week meldde dat hij 'persoonlijk' nog steeds achter de 'minder Marokkanen'-uitspraak van Geert Wilders staat. Te gast: GroenLinks-PvdA-Kamerlid Habtamu de Hoop en politiek verslaggever Elodie Verweij. * In zijn boek Eet eens een wasbeer pleit Joël Broekaert voor een menu waarop juist de dieren die we bestrijden staan. * Trijntje Oosterhuis zingt Kleine Jongen van André Hazes.



Vaarwel Vaderland
Vaarwel Vaderland: Afl. 4

Nu de toekomst van de immigranten hier ligt, is het de vraag hoe ze omgaan met het nieuwe land en hoe er met hén wordt omgegaan. Horen ze er ooit wel echt bij? De tweede generatie immigranten vertelt hun verhaal.



Ziggo Sport voetbal
HL AZ - Elf

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 15

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 28 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 25 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Nadat Pieter Omtzigt ruim een jaar geleden Nieuw Sociaal Contract (NSC) oprichtte, was zijn partij de grootste in de peilingen. Bij de verkiezingen kreeg NSC twintig zetels. Maar vandaag de dag is alles anders. Wat is er aan de hand met NSC? * Terwijl veel internationale ogen zijn gericht op Israël, spreken wij exclusief met Ehud Olmert, die van 2006 tot 2009 premier was van dat land. * Begin deze maand kwamen zeker 24 mensen om het leven als gevolg van extreem weer in Centraal-Europa. Ondertussen probeert het KNMI met nieuwe weermodellen het weer voor de langere termijn, en de gevolgen van de opwarming van de aarde, in kaart te brengen.



Handen aan de couveuse
Handen aan de couveuse: Afl. 1

Op de afdeling neonatologie staat een team klaar om Cas na een spoedbevalling op de snelweg op te vangen. Cas is bijna vier maanden te vroeg geboren en weegt slechts 800 gram. Op de afdeling verloskunde ligt Sjanneke die bevalt van dochter Sanne. Tijdens de 20-wekenecho is gebleken dat Sanne een gat in haar middenrif heeft. Haar darmen, milt en linkerlong zijn in de borstkas terechtgekomen. Het eerste halfuur na haar geboorte is cruciaal. En Anne-Mar ziet Fiene van 1,5 jaar terug op de poli, met haar ouders Emma en Klaas. In een eerder seizoen zagen we hoe zij in kritieke toestand werd opgevangen. Hoe gaat het nu met haar?



Feyenoord
Feyenoord: Laughing: 99 🤣

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 34

Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks dompelt zich in het Amsterdamse H'ART Museum onder in het werk van een van de grootmeesters van de moderne kunst: Wassily Kandinsky. De tentoonstelling vertelt het verhaal over het leven en werk van deze pionier van de abstracte kunst, inclusief de belangrijke rol van muziek in zijn werk.



Trap Er Niet Influencer?!
Trap Er Niet Influencer?!: Afl. 3

Meiden van negen zijn in de weer met dure smeersels en gaan met make-up op naar feestjes, geïnspireerd door hun favo-influencer. Is dit wel goed voor deze jonge meisjes?



Feyenoord
Feyenoord: 🗣 Ratings, stats & teammates.

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>





PSV
Jong PSV neemt het op tegen Fulham U21 in de PLIC! ⚔️

De samenvatting van Fulham U21 - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Van onschatbare waarde
Van onschatbare waarde: Afl. 4

Voor het nogal omvangrijke eerste object verhuist het gezelschap tijdelijk naar de Orangerie. 2,5 meter glas, 310 losse stukken, acht lagen: oftewel een waterfall-lamp, meegenomen door Bob.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Ondernemers Nick en Denise bezitten een woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel, maar vliegen als het even kan naar hun luxe nieuwbouwvilla aan de Spaanse Costa Blanca. Samen met hun kinderen James-Dean en Bobbi-Jolie geniet het stel van het jetset-leven aan de Spaanse Costa. Voor alleenstaande moeder Chantal uit het Gelderse Pannerden is het leven iets minder fortuinlijk. Door meerdere tegenslagen belandt ze met drie kinderen en hoogzwanger van de vierde in een tentje op de camping. Hoe zal het Nick en Denise vergaan nu ze plotseling elk dubbeltje moeten omdraaien? En is de spaarzame Chantal überhaupt wel in staat om van haar plotseling vergaarde rijkdom te genieten?



De Wapenroute
De Wapenroute: Afl. 3

Hoe kwam de moordenaar van politicus Pim Fortuyn aan het wapen? Die vraag hangt nog altijd boven de politieke moord. Sinan Can loopt de route van deze Spaanse Firestar M43 af, voordat het fatale schot werd afgevuurd. Na de moord trof de politie een DNA-spoor aan op het wapen van een onbekend persoon. Sinan gaat op zoek.



Vrouwen die Varen
Vrouwen die Varen: Afl. 5

KNRM-vrijwilliger Willianne voert een reddingsmissie uit op het water. Loodser Maaike hoopt dat aspirant Tom zo zelfstandig mogelijk kan loodsen. Golven van wel vijf meter hoog teisteren Kelly's tocht op zee. De drukke Mokumse wateren worden door Ingrid getrotseerd in de avond. Wachtend op een lager waterpeil, ontdekt Liana met haar gezin Bazel.



Feyenoord
It's GAMEDAY for Feyenoord 😉 | FC 25 reveal 🎮

Het is inmiddels een terugkerende traditie op 1908 geworden: het uitdelen van de nieuwste EA FC games. Terwijl de digitale voetbalwereld deze week in de ban was van de FC 25-release, ging Qucee bij de selectie langs om de nieuwe ratings te laten zien. Zouden ze tevreden zijn met hun nieuwe kaartje? Je ziet het hier! ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 192

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 35

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



De rijles
De rijles: Afl. 13

De leerling van Ingrid maakt zich op om voor de derde keer af te rijden. Met het roze papiertje op zak wil hij zijn toekomstige vriendin rondrijden. In Amsterdam heeft Fatma een nieuwe leerling in haar auto die ze meteen in het centrum laat rijden. Turan heeft een ontdeugende race oma in zijn auto voor een opfriscursus. Deze dame wil leren schakelen om haar kleinzoon in te kunnen halen. Romeo probeert zijn nerveuze leerling te kalmeren.



PSV
HIGHLIGHTS | PSV O17 boekt een dikke overwinning op AZ O17! 🔥

De samenvatting van PSV JO17-1 - AZ JO17-1. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m ►Turn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>



Ziggo Sport voetbal
Pisa - Cesena

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
Pisa - Cesena

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 112

In Amersfoort wonen Jonneke en Justin met hun kinderen in een tiny house. De wens om duurzamer te wonen in het groen is uitgekomen. Het is zelfs gelukt ook een aparte speelruimte voor de kinderen te creëren. * Voor de serie Leon bij de zuiderburen bezoekt chef-kok Leon het culinaire Antwerpen. In het centrum wordt al ruim 160 jaar een bijna geheime kruidenlikeur gestookt. En hij kijkt zijn ogen uit bij een dakboerderij van ruim 1.800 m2 op een oud pakhuis. * Boswachter Marieke is in de Weerribben in Overijssel, waar ze samen met ecoloog Tim vele soorten libellen spot. Er komen maar liefst 50 soorten van deze dansende insecten voor.



Eva
Eva: Afl. 15

In een land met honderden miljoenen inwoners draait het bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen over 40 dagen eigenlijk maar om één staat: de swing state Pennsylvania. En dus wordt er overal op de deuren geklopt, geven Donald Trump en Kamala Harris allebei miljoenen dollars uit voor tv-spotjes en wordt er campagne gevoerd om stemmen te winnen. Vanavond schuiven Laila Frank, Jan Paternotte en Simone Tukker aan. * We maken de nominaties bekend van de Televizier-Ring Talent en de Televizier-Ring Impact.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 269

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bij Claudia en Theo begint het flirten als snel na de eerste ontmoeting, en niet lang daarna volgen Theo zijn uitdrukkelijke dieetwensen. Yvie en Jonno vinden een diepere connectie met elkaar en de tuin.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Nizar loopt een dagje stage bij haaienverzorger Dayen.

Nizar loopt een dagje stage bij haaienverzorger Dayen. Nizar leert verschillende haaiensoorten kennen: van de zwartneushaai tot de verpleegsterhaai, die wel vier meter lang kan worden. Hij mag de haaien voeren, met de hand! Ook helpt Nizar met het zoeken van haaieneieren én hij gaat met ze zwemmen. Als dat maar goed gaat. Klokko heeft tips voor een haai als huisdier.





Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Deel 2 Verschil van Inzicht Atheïsme VS Theïsme

In deze aflevering gaan Esther Noordermeer, Paul Cliteur, Henk Hakvoort en Mienke de Wilde met elkaar in gesprek over de basis van geloof in je persoonlijke leven, en de wereld waar we nu in leven. Hoe is ieders blik op de tegenwoordige samenleving en hoe ziet de toekomst er voor ons uit? Een boeiend debat dat je niet wilt missen! website Esther Noordermeer : <a target="_blank" href="https://www.enoordermeer.nl/ website">Klik hier</a> Henk Hakvoort : <a target="_blank" href="https://dezedagen.com --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 230

Massaclaim tegen online casino's. Krijgen gedupeerden hun geld terug? * Geluidsoverlast door de NAVO-oefening in Rotterdam * Bijna kwart politiebureaus gesloten in de afgelopen vijf jaar * Er is veel onenigheid bij de gemeente en waterschappen over het Vijfde Dorp



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 113

In Dwars door Gelderland begint historicus René Arendsen zijn eerste etappe op reis dwars door Gelderland van Rekken naar Rhenoy. De tocht legt hij af per authentieke Berkelzomp. Ernst's OnderWaterWereld: Ernst Raaphorst, ecoloog bij het Hoogheemraadschap van Delfland, verdiept zich deze keer in vismigratie.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Het is weer tijd voor een mystery box-uitdaging met een uitdagende twist. De koks moeten minstens een van de zes Aziatische sauzen gebruiken om een sensationeel gerecht te bereiden, waarbij de vier slechtst presterende kandidaten de volgende dag moeten koken in de stresstest.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 3

Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 192

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Anne Frank House
Anne Frank House: The first statue of Anne Frank in the world! #shorts

Did you know the first statue of Anne Frank was placed in Utrecht? This video was made by our Anne Frank Youth Network. #history #remembrance #secondworldwar #utrecht Follow Anne Frank and discover her story. SUBSCRIBE: <a target="_blank" href="https://bit.ly/2os7IsS #annefrank Official">Klik hier</a> website: <a target="_blank" href="https://www.annefrank.org Instagram:">Klik hier</a> / annefrankhouse_official Facebook: / annefrankhouse TikTok: / annefrankhouse X: / annefrankhouse About the Anne Frank House The Anne Frank House was established on 3 May 1957 in cooperation with Otto Frank, Anne Frank’s father. The Anne Frank House is an independent organisation dedicated to the preservation of the place where Anne Frank went into hiding and wrote her diary during the Second World War. The organisation brings the life story and the work of Anne Frank to the attention of as many people as possible worldwide, partly with the aim of raising awareness of the dangers of antisemitism, racism and discrimination and the importance of freedom, equal rights and democracy.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 192

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Dubbele pech voor treinreizigers richting Schiphol. Eerst lag alles plat door een kapotte trein, en meteen daarna kwam daar nog eens een wisselstoring overheen. En de Kinderpostzegels bestaan 100 jaar.



Brugklas
Brugklas: Afl. 18

Net als Ryan voor het eerst gaat zoenen met iemand die hij echt leuk vindt, zit hem iets dwars.



Gio
Gio: 26ste VERJAARDAGSFEEST VIEREN! CADEAUS VAN FAMILIE!🎁

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 123

Cees van Ede was veertien jaar toen hij de Franse Isabelle Gall ontmoette op het strand in Bretagne. Voor beiden is het hun eerste, onbeholpen kennismaking met de liefde, gedoemd om te mislukken, maar niettemin uniek en onvergetelijk. Zo onvergetelijk zelfs dat Cees er nu een boek over heeft geschreven. * De kinderpostzegels bestaan 100 jaar. Met Sophie Vriends en Wil Verbeek blikken we terug. * Het is de Bewuste Visweek en dus maakt Bart van Olphen een recept met vis in de keuken. * Simon Keizer treedt op.







NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 13

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.





vThorben
vThorben: Dit Kan Je KOPEN Met 50.000 Bling..

Bedankt voor het kijken naar Dit Kan Je KOPEN Met 50.000 Bling.. Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Vita Cleo
TANTRUM, MOULIN ROUGE PREMIERE & ZIEKIG | VITA CLEO VLOG #170

In deze video gaan Ro en ik naar de premiere van Moulin Rouge, heb ik herfstkleren voor Louis gekocht en praat ik over de eerste tantrum. Kortingscode Bjorn Borg: VITA20 Links: <a target="_blank" href="https://shopbjornborg.com/3MMxoIt https://shopbjornborg.com/3ZjawYw https://shopbjornborg.com/3XIwQd0 https://shopbjornborg.com/3B2rDnn https://shopbjornborg.com/3XIt9nB Deze">Klik hier</a> video bevat een betaalde samenwerking met Bjorn Borg. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



2 Meter Sessies
2 Meter Sessies: Afl. 3

Begin 2024 verscheen met Het Langste Jaar, het zesde album van de Belgische band Het Zesde Metaal. Het is de laatste in de originele bezetting gitarist/toetsenist. Producer Tom Pintens overleed in 2023. In deze sessie speelt Het Zesde Metaal werk van het nieuwe album en praat frontman Wannes Capelle met presentator Jan Douwe Kroeske over zijn overleden makker en hoe dit album de laatste wens van Tom was. Songs: Het Langste Jaar, Den Tijd Die Ons Nog Rest, De Onvolledigen, Nog Maar Begonnen en De Storm. Opname van 15 april 2024 in Zeewolde.



FORMULA 1
FORMULA 1: Ollie Bearman: Just Getting Started | F1 Beyond The Grid Podcast

Points on his surprise F1 debut with Ferrari. Another top 10 with Haas. Ollie Bearman has made a flying start in Formula 1. In 2025 with Haas, he’s got the chance to show what he can do every race weekend. Ollie tells Tom Clarkson about stepping up from Formula 2, handling the pressure when he got the last-minute call to race for Ferrari in Saudi Arabia, the advice Charles Leclerc gave him, and how his race for Haas in Azerbaijan felt different. He remembers moving from the UK to go racing in Italy, and looks forward to starting his first full F1 season. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



De Matties
De Matties: Afl. 3

Wat weet jij over het populaire vakantieland Frankrijk? Tijd om jouw kennis te testen.



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 30

Frankie de Vos heeft een roofoverval op Bertha's voer gepland en gebruikt daar de Coopkar voor. Intussen heeft hij Flo, Clive en Billy naar het huis van Albert en de schilpadden gelokt en ze daar opgesloten. Gelukkig zijn Maggie en Jo er nog!



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 14:00 | Persconferentie Francesco Farioli en Jordan Henderson | Ajax - Beşiktaş

Francesco Farioli en Jordan Henderson nemen woensdagmiddag plaats in de persruimte van de Johan Cruijff ArenA. De persconferentie ter voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen Beşiktaş in de UEFA Europa League begint om 14:00 uur en is live te volgen via Ajax.nl, in de Ajax App en hier op YouTube. ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Marianne van den Anker, Han Bouwmeester, Nic Vrieselaar, Ad Visser en Rutger Verhoeff. Met hen hebben we het over Rotterdam, de aanvallen in Libanon, de huizenmarkt, 50 jaar Normaal en over de antipestkliniek.



Zentijd
Zentijd: Afl. 21

Met aandacht in het hier en nu leven is een wijze les uit het boeddhisme, maar: doe het maar eens als je altijd aan het rennen bent. In deze les helpt Zentijd-docent Roos je de concentratie te ontwikkelen om volledig in balans in het nu te leven.



AFC Ajax
AFC Ajax: Reliving the 2016/2017 Europa League run with Bertrand Traoré! ✨ | 'Lyon was my best match

Acht jaar geleden maakte Ajax indruk in de Europa League door de finale te bereiken met goed en aanvallend voetbal.. Een van de uitblinkers van toen is nu weer terug in Amsterdam: Bertrand Traoré. Wij spraken de aanvaller over dat succesvolle seizoen en bekeken met hem de hoogtepunten van de Europese campagne nog eens terug. #traoré ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 56

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 38

Sam en Julia willen restaurantje spelen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Dat vraagt namelijk om een menu, een restaurantnaam en dan heb je ook nog de lastige gasten, zoals Ella en Tonio.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 268

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 192

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 30

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.